Andesteg, opskrift
 
Juleside
Julemad
Julespil
Julelinks
Forbrugslån
Julesange
Julehit
Julemanden
Julefilm
Julegrafik
Julelys video
Vittigheder
Netradio
Om Cool Jul.dk
Debat om jul
 
 
Ingredienser til andesteg:
1 dansk landand ca. 3 kg
salt, peber
5 madæbler
ca. 10 svesker uden sten

opskrift
Tilberedning fremgangsmåde:
Rens anden, gnid den ind-og udvendig med salt og peber.
Fyld anden med æblebåde og svesker.
Læg anden på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180°.
Tag anden ud, vend den og hæld andebouillon over.
Steg videre ved 200° i 1/2 - 1 time til den er mør.
Tag anden ud, dæk den med folie og et klæde.
Lad den trække 20 min. før den parteres.
Tilbered en let, jævnet sovs med andebouillon.
 
dk Dansk jul opskrift