Dansk rødkål, opskrift
 
Juleside
Julemad
Julespil
Julelinks
Forbrugslån
Julesange
Julehit
Julemanden
Julefilm
Julegrafik
Julelys video
Vittigheder
Netradio
Om Cool Jul.dk
Debat om jul
 
 
Ingredienser til dansk rødkål:
1 rødkål (750 g)
2 spsk sukker
4 dl ribssaft
1 tsk salt
40 g smør


Tilberedning fremgangsmåde:
Rødkålen deles i fire dele, og stokken skæres væk
Kålen snittes fint og kommes i en gryde med smeltet smør
Sukker drysses over kålen, og det svitser i smørret i ca. 10 minutter
Så tilsættes ribssaften og vand, der knap dækker kålen
Kålen koges ved svag varme i ca. 1 time
Hvis kålen koger tør, tilsættes mere saft og vand
Når kålen er mør smages til med lidt salt
dk Dansk jul opskrift