Fedtebrød, opskrift
 
Juleside
Julemad
Julespil
Julelinks
Forbrugslån
Julesange
Julehit
Julemanden
Julefilm
Julegrafik
Julelys video
Vittigheder
Netradio
Om Cool Jul.dk
Debat om jul
 
 
Dej til fedtebrød:
125 g mel (ca. 2 dl)
¼ tsk hjortetaksalt
125 g smør eller margargarine
65 g kokosmel
65 g sukker

Romglasur
100 g flormelis
2 spsk vand
1 tsk romessens


Sådan laves fedtebrød:
Bland alle ingredienser sammen til en dej. Rul dejen i 3 lange flade stænger. Læg dem på en smurt plade og bag dem lysebrune (ca. 10 min.), ved 200°. Glaser stængerne mens de er varme og stadig på bagepladen. Skær dem i skrå snitter, kom dem på en rist og lad dem blive kolde.

Fedtebrød er ikke fryse-egnet
 
dk Dansk jul opskrift