Hindbær parfait, opskrift
 
Juleside
Julemad
Julespil
Julelinks
Forbrugslån
Julesange
Julehit
Julemanden
Julefilm
Julegrafik
Julelys video
Vittigheder
Netradio
Om Cool Jul.dk
Debat om jul
 
 
3 æggeblommer
125 g melis (1 ½ dl)
3 dl piskefløde
1 pk. dybfrosne hindbær (ca 400 g)

Tilberedingstid ca 45 min. + tid til frysning af isen, ca 5 timer.

opskrift
Sådan laves hindbær parfait:
Pisk æggebolmmer og melis til det er hvidt og skummende.
Pisk fløden til skum.
Mos hindbærrene godt, evt. i en blender. Gem nogle bær til pynt.
Bland alle ingredienser forsigtigt sammen og hæld det i en isform eller skål. Læg låg eller staniol over.
Sæt isen i en fryser, mindst 5 timer.
Inden parfaiten servers løsnes isen fra formen og anrettes på et fad. Der pyntes med de hele bær.

Bemærk: Desserten bliver ekstre lækker, hvis en af hviderne piskes og vendes i isen, inden den fryses

dk Dansk jul opskrift julemad