Om Cool Jul.dk - historie for siden
 
Juleside
Julemad
Julespil
Julelinks
Forbrugslån
Julesange
Julehit
Julemanden
Julefilm
Julegrafik
Julelys video
Vittigheder
Netradio
Julehistorier
Debat om jul
 
Det var op til julen 2001, hvor jeg for første gang fik lyst til at lave en juleside, men allerede dengang var der flere julesider, og jeg droppede tanken igen, men undskyldningen over for migselv, at de andre sider var bedre end det jeg kunne lavde. Jeg brugte den undskyldning frem til efteåret 2004, hvor jeg besluttede at forsøge at lave en juleside.

Version 1.0 blev lanceret 1. november 2004 og blev udvidet kraftig mange gange over de kommende uger.

15. november 2004 blev CoolJul.dk registreret og taget i brug efter flere ugers overvejelse. Sides indhold er samlet med baggrund på at holde en cool jul, MEN i respekt for de mange gode traditioner.

banner


27. november 2004 blev underside nummer 75 på Cooljul.dk lavet

Mandag den 27. december 2004 startede Nytårsdelen, som indeholder madopskrifter, noget om nyårstraditioner og de videoklip jeg kan finde/få tilsendt med fyrværkeri og nyårsfest. - Hit nummer 100.000

Tirsdag den 17. maj 2005 blev der tilknyttet et forum til siden, hvor debatten og erfaringer kan udveksles.

Ønsker og opfordringer til indhold på siden modtages meget gerne på email, og du skal være meget velkommen til at sende fotos, grafik, opskrifter, traditioner og meget andet med.

Vedr. reklamer på siden: Cooljul.dk har reklamer på siden, to på hver side. Disse reklamers formål er at holde siden i online. Når sidens er bliver dækket og er overskud søttes Julemærkefondens arbejde med at drive julemærkehjemmene.

Cool jul og godt nytår

Cool jul